Bert van Leerdam
journalist
 

Was voorlichter bij de gemeente Veere, schreef bij de Provinciale Zeeuwse Courant en maakte 18 jaar met veel succces radio- en televisieprogramma's voor de regionale Omroep Zeeland.

Begon in 2011 een eigen media bedrijf: BvLmedia.nl

Presenteert evenementen en symposia, als dagvoorzitter of animator.
Hij kan, met zijn radio en tv achtergrond, uitstekend de tijd bewaken en hanteert graag de interview-vorm. Hij kan zowel hard als sociaal interviewen, dat laatste heeft zijn voorkeur. (Opdrachten van Rijkswaterstaat, Provincie Zeeland, gemeenten, business netwerken, bedrijven en instellingen).

Hij maakte en presenteerde de laatste 5 jaar zo’n 50 talkshows, overwegend live, voor zowel televisie (het commerciële CtvZeeland), als bedrijven ('De Blauwe Knop' voor het Zeelandnet-platform van Delta). En natuurlijk voor de netwerkbijeenkomsten van Zeeland- en West-Brabant Business. Op boeiende locaties met inspirerende gasten.

maakt films
Commercials, voorlichtingsfilms, Toerisme, electrische fietsen, Zorginstellingen zoals Visio, (voor en over blinden) MEE, politieke partijen, kinderopvang, veiligheidsfilms (Vroon) en documentaires.

Hij maakte en presenteerde de laatste 3 jaar zo’n 50 talkshows, overwegend live, voor zowel televisie (het commerciële CtvZeeland), als bedrijven ('De Blauwe Knop' voor het Zeelandnet-platform van Delta).

Mediatrainingen
Trainde de afgelopen jaren niet alleen voorlichters en bestuurders, maar ook studenten.
Met een compact programma waarin je in een halve dag helemaal 'pers-klaar' bent.

Zit in redactie van aantal bladen waaronder Zeeland en West-Brabant Business Magazine.

Grondhouding: Mensen een platform geven: Luisteren is net zo belangrijk als een goede voorbereiding: ‘Zet je antenne aan voor nieuwe invalshoeken’.

>> Lees meer