NIEUWSBRIEF 2012 - 04  
‘Da’s rie-j’éé?’ (Dat is rijden hè?) Jullie mogen het me weer een jaar na-roepen.
Afgelopen week heb ik weer een nieuwe commercial afgeleverd bij Omroep Zeeland. Hij is iets Zeeuwser dan de vorige twee. Het is overigens Dick de Lange van De Kromme Spaak die de tekst ‘Da’s rie-j’éé?’ voor zijn rekening neemt. Zo zou ik het niet kunnen.
Het verhaaltje is heel herkenbaar: Een balende man in de file wordt ingehaald door twee collega’s op een fiets die het gezellig hebben met elkaar. Als ze hem ontdekken in de rij kunnen ze een plagende opmerking niet voor zich houden.
Vooral dat Zeeuws vind ik belangrijk.
Wat stugge Zeeuwen? Je moest eens weten hoeveel lol we onder elkaar hebben, juist onze Zeeuwse humor bindt ons!
Zo moesten we best even grinniken bij het idee dat we een Amsterdamse fietsfabriek bij de neus hadden. De reclame’s gaan immers over de merken Kalkhoff en RIH. Die laatste betaalde vorig jaar een beetje mee aan het filmpje. Toen we het hen voorlegden kregen we een soort voorzichtige, bijna te positieve reactie: ‘Fantastisch dat jullie dit zo gaan doen! Maar wat vindt de andere fietsbouwer er van dat je reclame voor ons maakt in hun filmpje: Da’s RIH-éé?’.

O p d r a c h t :
De Kromme Spaak
Fietsspecialist Piet Voskamp
script: BvLmedia
Camera/montage: Joost Kuiper, Tjoonk gvl
Locatie: Goes, Anthony Fokkerstraat
Commercial 01 en 02 waren in 2011 van maart tot en met november dagelijks op Omroep Zeeland en CtvZeeland te zien. De nieuwe komende maanden

KLIK op de foto rechts om het filmpje te bekijken >

Mail me voor uw mogelijkheden, ik maak graag ook uw filmpjes
MEER BvLmedia-FILMs
30-40 & MORE
Klik op de foto voor meer info
Iedere 2e vrijdag van de maand
Aanvang 23.00 uur

entree 5 euro, inklusief 2 consumptiemunten
In een min of meer baldadige bui ben ik vorig jaar als deejay weer begonnen met 'swingavonden' voor 25-plussers in het Middelburgse Schuttershof.
Jonge gasten worden op zo'n avond door de portiers (ook ouwe garde) heengezonden met de boodschap 'Vanavond is de dansvloer van ons!'.
Dus geen jong grut, maar eventueel wel muziek van nu.

Daarnaast ben ik ook in te huren voor bedrijfsfeesten en partijen. "Veel mensen horen liever echte muziek dan die house-dreunen..."

TIP
Onlangs werd ik op een 2e vrijdag gevraagd om op een feest te komen draaien. Dat hebben we als volgt opgelost: Het gezelschap ging eerst lekker uit eten en speciaal voor hen zijn we iets eerder begonnen.
Van te voren konden ze verzoekjes indienen.
Geen rommel en een exclusief feest.
Na 23.00 mogen ook anderen binnen en da's best leuk.
Mail me voor de mogelijkheden.Dan nog even iets leuks.. In het kader van het Zeeuwse Ramones-project hebben we een videoclip gemaakt met Ambras-muzikant Jos Neve
klik op het plaatje
   
 
verder:
Mijn Column ...